Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Lid worden

Havenkoor Fortitudo zoekt nieuwe leden.

Het Willemstads Havenkoor Fortitudo heeft in 2016 zijn 10 jarig bestaan gevierd. Begonnen met een klein groepje enthousiaste leden, uitgegroeid tot ruim 60 leden en een wachtlijst werd ingesteld.  De laatste jaren is het aantal zingende koorleden gedaald en de deur staat weer open voor nieuwe leden. Fortitudo tekent zich als een groep enthousiaste mannen, die gezelligheid onder elkaar zoeken maar ook mooi willen zingen.

Sinds april 2017 is Bas de Ruyter de muzikaal leider, die meteen slagvaardig aan de slag is gegaan met het instuderen van nieuw repertoire, zeemansliederen en shanties. De muzikale begeleiding bestaat uit een snarenman en 5 accordeonisten.

Voor de 10de maal heeft Fortitudo in september 2018 het jaarlijkse Shanty & Seasong Festival georganiseerd dat tot één van de hoogtepunten van het jaar wordt gerekend. Duizenden bezoekers kunnen hier elk jaar van genieten in het historische centrum van Willemstad.
Gedurende het jaar worden diverse optredens verzorgd in eigen regio maar ook daar buiten.
Iedereen die belangstelling heeft hier meer van te weten of zelf eens wilt ervaren hoe het is om met elkaar te zingen is van harte welkom vrijblijvend één of meer repetitieavonden te bezoeken om de sfeer te proeven.

Wenst u lid te worden, klik dan op download inschrijfformulier. Print het formulier uit en vul het in. Het ingevulde en ondertekende formulier dient u in te leveren bij ons secretariaat. Het adres vindt u op de Contact-pagina.

Kosten lidmaatschap
Het lidmaatschap bedraagt per 1 januari 2017 € 12,00 per maand, via automatische incasso één keer per kwartaal te voldoen.

Oefenavonden
(zie ook de nieuwsrubriek!!
Oefenavonden worden in principe elke 1e en 3e maandag van de maand gehouden. Met ingang van 2021 in buurthuis Irene, Grimhoek 15 te Willemstad. De oefenavonden beginnen om 20.00 uur en duren tot 22.00 uur. Daarna wordt er aan de bar meestal nog wat nagezongen. Soms wordt er een extra oefenavond gehouden op bijv. de 5e maandag van de maand maar daar ontvangen de leden dan altijd afzonderlijk bericht van.

Nieuwsbrief
Op de woensdag voor elke repetitieavond en bijzondere gelegenheden krijgen alle leden via e-mail een uitvoerige Nieuwsbrief toegezonden met allerlei nuttige en actuele informatie. Wie geen e-mail kan ontvangen, kan over een andere wijze van ontvangst afspraken maken met het secretariaat.

Donateur worden

Wie Havenkoor Fortitudo een warm hart toedraagt nodigen wij van harte uit donateur te worden en Fortitudo met een jaarlijkse donatie te steunen. Dat kan al vanaf 10 euro per jaar. Als donateur heeft u recht op korting op de aanschaf van toegangskaarten voor evenementen die Fortitudo organiseert en desgewenst op gratis toezending van de digitale nieuwsbrief.
U kunt donateur worden door het aanmeldingsformulier voor donateurs te downloaden of bij een van de bestuursleden op te vragen. Op het aanmeldingsformulier kunt u aangeven of u de digitale nieuwsbrief wenst te ontvangen.